Over Stegeman Installatietechniek

Wie;    Stegeman Installatietechniek.                  

Wat;    Installatie werkzaamheden.

Waar; regio Zwolle, Overijssel.

Historie;

Stegeman Installatietechniek is een bedrijf wat gevestigd is in Zwolle en in deze regio al een geruime 20 jaar zijn werkzaamheden uitvoert. Jan Stegeman oprichter van het bedrijf, startte in 1993 de onderneming. Toch was dit voor Jan die al wel een aantal decennia werkzaam was in het vak en de juiste ervaring en vakbekwaamheid bezat, geen alledaagse stap. Als net startende ondernemer was het niet altijd makkelijk vraag en aanbod van het werk op elkaar af te stemmen. Doormiddel van een aantal samenwerkingspartners waren ook grotere klussen te verwezenlijken. Sinds 2012 is de zoon van Jan, Mike Stegeman werkzaam binnen het bedrijf. Ook nu kunnen wij in samenwerkingsverband grotere projecten aan, als dat moet.

Uiteenlopend;

Stegeman Installatietechniek beheerst uiteenlopende vakgebieden; van centrale verwarming, vloerverwarming, zink- en koperwerken, gas- en waterinstallaties tot duurzame installaties zoals zonnepanelen. Wilt u op een vakkundige manier uw badkamer verbouwd hebben? Wij hebben er ervaring mee.

Kwaliteit;

Kwaliteit staat voor ons helemaal voorop. Daarom leveren wij niet elk willekeurig merk, alleen apparatuur en materiaal van die merken die wij kennen en erkennen als betrouwbaar en van goede kwaliteit. Wat niet wegneemt dat wij van vele markten thuis zijn.

Eén aanspreekpunt;

Doordat wij samenwerken met diverse aannemers, timmer en tegelzetbedrijven kunt u bij ons terecht voor al uw installatiewensen. U heeft dus maar één aanspreekpunt.