Radiatoren

Zonder radiatoren geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand. Een belangrijk onderdeel binnen de verwarmingsketen. Wat vele particulieren en bedrijven niet weten is het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator.

Bij iedereen wel bekend zijn de oude, vaak niet al te fraaie, radiatoren onder de raampartijen van woningen en bedrijfspanden. Deze radiatoren zijn wel functioneel, mits deze op de juiste wijze zijn aangebracht, maar bieden niet de uitstraling die eigenlijk wenselijk is. Hier kan op ingespeeld worden doormiddel van het vervangen van de oude radiator door een nieuwer type of designradiator. U heeft een nieuwe radiator die er beter uitziet maar tegelijkertijd beschikt u over een radiator die optimaal kan presenteren binnen de ruimte.

Specialist

Als installateur bieden wij u beide diensten aan. Een ruim assortiment aan radiatoren zorgt ervoor dat er binnen elke gewenste stijl een passende radiator geleverd kan worden. Een donkere designradiator of een kleine radiator voor in het toilet. Een tip die wij u altijd meegeven, laat bij vervanging van de radiatoren altijd een installateur de radiator plaatsen. U realiseert een besparing op het verbruik en kunt beschikken over een aangenaam binnenklimaat. Een comfortverhoging zodat u zich weer helemaal thuis voelt.

Voor een advies op maat neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden de bijpassende radiator.